Αξεσουάρ -Υλικά εφαρμογής

Προμηθευτές

Ετικέτες

Αξεσουάρ -Υλικά εφαρμογής  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Συμπληρωματικά υλικά δαπέδων και αξεσουάρ, προφίλ πατωμάτών,κατασκευή πτυσσόμενων πορτών στα μέτρα σας και ραμποτέ μόνωσης σε επιθυμητές διαστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΚΟΛΕΣ & ΥΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

   ΣΟΒΑΤΕΠΙΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες πατήστε εδώ. • Ραμποτέ τοίχου PVC

  Πλαστικά ραμποτέ pvc επένδυσης οροφής και τοίχου για θερμομόνωση, διατίθένται σε όλα τα χρώματα και έχουν μηδενικό κόστος συντήρησης, είναι κατάλληλα για επένδυση εσωτερικών αλλά και εξωτερικών επιφανειών.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ 


  Για ηλεκτρονικές παραγγελίες πατήστε εδώ.

 • Πτυσσόμενες Πόρτες -...

  Κατασκευάζουμε πτυσσόμενες πόρτες εσωτερικού χώρου πλαστικές φυσαρμόνικά σε επιθυμητές διαστάσεις σε πολλά χρώματα, μπορούν πάρουν διακοσμητικά τζάμια και κλειδαρίες., είναι μεγάλης αντοχής και είναι κατάλληλες για καταστήματα και σπίτια.

      Φυλλάδιο με Πόρτες PVC


   Μέτρηση & τοποθέτηση πόρτας PVC 
                                                                                                                           

 • Πάνελ Τοίχου
 • Πλαστρόν για καρέκλες

  Πλαστρόν για καρέκλες  πλαστικά προστατευτικά ξύλινων πατωμάτων και μοκέτων, με καρφία και σκέτα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εταιρία μας εισάγει πλαστρόν από Ευρωπαϊκες χώρες σςε διάφορες διαστάσεις για να καλύψουν κάθε ανάγκη γραφείου.

 • Σκληρυντές δαπέδων Primer

  Σκληρυντές δαπέδων primer για τσιμέντα και εποξειδικά δάπεδα. Οι σκληρυντές μας είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες όπως Kerakoll και mapei.
  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

 • Κόλλες δαπέδων

  Κόλλες όλων των ειδών των δαπέδων σε ρολά λωρίδες ή πλακίδια στις χαμηλόερες τιμές της αγοράς. 

   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

    

 • Σοβατεπί δαπέδων

  Σοβατεπί δαπέδων πλαστικά laminate και φυσικά ξύλινα προγυαλισμένα.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ 


  Για ηλεκτρονικές παραγγελίες πατήστε εδώ.

 • Προφίλ

  ΔΙαθέτουμε προφίλ αλυμινίου και πλαστικά για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών δαπέδων, σκαλοπατιών, μοκέτων, profil για laminate και  ξύλινων πατώματων. Υπάρψει μεγάλη γκάμα απο πολλά προφίλ για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας δημιουργηθεί κατα την επένδύση των πατωμάτων.

     ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ  ΥΛΙΚΑ 
          

 • Γενικής χρήσεως
 • Φάσες προστασίας τοίχου

  Προστατευτικά τοίχου προφίλ πλαστικά και φάσες προστασίας κατα μήκος του τοίχου, κατάλληλα για τοίχους νοσοκομείων, φροντηστηρίων, σχολείων, ξενοδοχείων και χώρων με καρτότσια και καρέκλες 
  Η εταιρία μας εισάγει φάσες προστασίας  σε όλες τις αποχρώσεις και τις διαστάσεις.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΑΣΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 

 • Υποστρώματα μοκετών -...

  Η εταιρία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υποστρωμάτων μοκετών, δαπέδων και laminate δαπέδων στις χαμολότερες τιμές της αγοράς. Τα υποστρώματα μας εισάγονται απο Ευρωπαϊκες χώρες απο το 1960.

 • Αντιολισθητικές Ταινίες

  Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα από αντιολισθητικές ταινίες, οι αντιολισθητικές ταινίες έχουν διάφορα φάρδη και χρώματα, είναι κατάλληλες για όλες τις επιφάνειες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.


 • Ταπέτα Καθαρισμού

  Η εταιρία μας διαθετει την μεγαλύτερη γκάμα ταπέτων εισόδων καθαρισμού και ζώνες καθαρισμού σε πλαστικά εισόδων, ψάθες ταπέτα και ράγες αλουμινίου ταπέτα. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα ταπέτων εισόδου στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς τα οποία κατασκευάζονται ακριβώς στα μέτρα σας.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ 

 • Ισοπεδωτικά

  στόκοι τσιμεντοειδή και αυτοεπιπεδούμενα ισοπεδωτικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μεγάλη γκάμα αυτοεπιπεδούμενων ισοπεδωτικών για όλες τις επιφάνειες. Οι στόκοι δαπέδων είναι κατάλληλοι για ισοπέδωση σε όλα τα πάχη. 

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ