Τοποθέτηση δαπέδων σε κρίσιμούς χώρους (χειρουργεία, computer room)

A302

New

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο δικό της συνεργείο για την σωστή τοποθέτηση δαπέδων αντιστατικών ή αγώγιμών σε κρίσιμούς χώρους(χειρουργεία, μονάδες εντατικής θεραπείας,computer room).
Σε όλες μας τις τοποθετήσεις έχει μετρηθεί και πιστοποιηθεί η αγωγιμότητα του δαπέδου από το πολυτεχνείο Αθηνών με 100% επιτυχία.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 
  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ

 ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ  

More details

0,00€ χωρίς ΦΠΑ

Ιδιότητες προϊόντος

Ιδιότητες Για το κόστος της τοποθέτησησης απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της εταιρίας για περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες προϊόντος

Το συνεργείο τοποθέτησης καλύπτεται ασφαλιστικά (δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση εκτός από το κόστος τοποθέτησης ανά τετραγωνικό μέτρο). Στο τέλος της εργασίας εκδίδουμε παραστατικά ασφάλισης για το ΙΚΑ. Για την τοποθέτηση εκτός Αττικής , πρέπει να λάβουμε γνώση της εργασίας , τον τόπο τοποθέτησης , και τα έξοδα μεταφοράς για να σας  δώσουμε τιμή για ιδιαίτερη συμφωνία. Για την εργασία που τα υλικά έχει προμηθεύσει η εταιρεία μας σας δίνουμε εγγύηση τουλάχιστον για 1 έτος αφού έχουν τηρηθεί οι προδιαγραφές του προϊόντος.

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες πατήστε εδώ

Αγώγιμα = δάπεδα με αντίσταση γειώσεως Re<108 Ohm

Τα αγώγιμα δάπεδα κατάλληλα τοποθετημένα (με πλέγμα χαλκού και γείωση), διώχνουν όποιο ηλεκτροστατικό φορτίο δημιουργηθεί. Χρησιμοποιούνται σε χώρους με πολύ υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και ευαισθησίας ηλεκτρονικών Mηχανημάτων.

Hμιαγώγιμα = μόνο για μοκέτες με κατακόρυφη αντίσταση Rdt<109 Ohm

Αντιστατικά=  (σε μοκέτες) κατά RAL Agt 2T, αν εξεταζόμενες κατά DIN 54 345 δεν ξεπεράσουν το κρίσιμο φορτίο των 2 kV.
Αντιστατικά (σε πλαστικά δάπεδα) κατά RAL Agt 8BBεωςΒF, αν εξεταζόμενα κατά DIN 54 345
δεν ξεπεράσουν τα 1.5 kV.
Μονωτικά = δάπεδα με τοπική αντίσταση μονώσεως Rst>5 X 104 Ohm

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΙΜΩΝ
αντιστατικά (διασκορπίζουν το στατικό φορτίο στην επιφάνεια),
αγώγιμα (συγκεντρώνουν το φορτίο και ύστερα το οδηγούν με ασφάλεια στην γη).

 ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑΣ

< 10 μέχρι 9 ohms:
Περιοχές χρήσης: Για χώρους με περιορισμένες απαιτήσεις ασφαλείας π.χ. δωμάτια για ηλεκτρονικό εξοπλισμό, κομπιούτερ.< 10 μέχρι 8 ohms:Περιοχές χρήσης: Για χώρους με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας π.χ. παραγωγή, συναρμολόγηση και σέρβις Η/Υ, ηλεκτρονικά ψηφιακά κέντρα τηλεπικοινωνιών, αίθουσες με μεγάλους Η/Υ.

10 μέχρι 4 ohms - 10 μέχρι 6 ohms:
Περιοχές χρήσης: Για χώρους όπου τα ηλεκτροστατικά φορτία είναι επικίνδυνα
για την ανθρώπινη ζωή π.χ. εργαστήρια που λειτουργούν με διαλύτες,
παραγωγή και αποθήκευση πυρομαχικών κ.λ.π.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΩΝ-ΑΓΩΓΙΜΩΝ

Ηλεκτρική αντίσταση <10 μέχρι 9 ohms
Τοποθέτηση με κόλλα μονής επάλειψης χωρίς αγώγιμο σύστημα.

Ηλεκτρική αντίσταση <10 μέχρι 8 ohms (ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΑ) 
Τοποθέτησα με κόλλα μονής επάλειψης πάνω σε ένα αγώγιμο σύστημα χάλκινων λωρίδων η ένα αγώγιμο primer. Και τα δύο πρέπει να είναι συνδεδεμένα με γειώσεις. Αγώγιμες κόλλες και αγώγιμα primer πρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Τοποθέτηση σε χάλκινες λωρίδες
Με αγώγιμη κόλλα οι χάλκινες λωρίδες πρέπει να τοποθετηθούν σε κομμάτια 5Μ. Σε κανένα σημείο του δαπέδου δεν θα πρέπει να υπάρχει απόσταση μεγαλύτερη των 2,5Μ προς οποιαδήποτε λωρίδα. Οι λωρίδες ενώνονται από μια συνεχή λωρίδα δίπλα στον τοίχο. Αυτή η λωρίδα τοποθετείται περίπου 30<Μ2 από τον τοίχο. Στο τέλος η λωρίδα οδηγείται σε καθεμία γείωση που διατίθεται. Απαραίτητη είναι μια γείωση ανά 30Μ2. Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις πρέπει να γίνονται από ηλεκτρολόγους. Τα ρολά και τα πλακάκια τοποθετούνται με αγώγιμη κόλλα και θερμοκολλούνται.

Τοποθέτηση με αγώγιμο primer
Ολόκληρο το δάπεδο πρέπει να καλυφθεί με αγώγιμο primer τοποθετημένο με κύλινδρο και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Προσοχή πρέπει να υπάρξει στο πάχος και το χρόνο στεγνώματος του primer. Το primer θα πρέπει να μείνει μία νύχτα για να στεγνώσει. Μετά μία χάλκινη λωρίδα μήκους 1Μ θα πρέπει να κολληθεί με αγώγιμη κόλλα πάνω στο στεγνό primer και να συνδεθεί σε κάθε διαθέσιμη γείωση. Απαραίτητη είναι μία γείωση κάθε 30Μ2.
Ηλεκτρική αντίσταση 10 μέχρι 4 και 10 μέχρι 6 ohms (ΑΓΩΓΙΜΟ) Η τοποθέτηση γίνεται με αγώγιμη κόλλα μονής επάλειψης πάνω σε αγώγιμο σύστημα με χάλκινες λωρίδες ή αγώγιμο primer. Και τα δύο θα πρέπει να συνδεθούν με γειώσεις στο έδαφος.

Τοποθέτηση με χάλκινες λωρίδες
Οι χάλκινες λωρίδες (10 Χ 0,10 ΜΜ) πρέπει να τοποθετούνται στη μέση κάθε γραμμής πλακιδίων αλλά μόνο προς μία κατεύθυνση. Επίσης χάλκινες λωρίδες πρέπει να τοποθετηθούν και κάτω από κομμάτια πλακιδίων. Οι χάλκινες λωρίδες πρέπει να τοποθετούνται όπου είναι δυνατόν κάθετα προς την εξωτερική πηγή φωτός. Οι λωρίδες πρέπει να συνδεθούν με μία συνεχόμενη λωρίδα δίπλα στον τοίχο σε απόσταση 30 CΜ περίπου από αυτόν και ενώνεται με κάθε γείωση που διατίθεται. Απαραίτητη είναι μία γείωση για κάθε 30Μ2. Τα πλακάκια κολλιούνται με αγώγιμη κόλλα και θερμοκολλούνται.


Τοποθέτηση με αγώγιμο primer
Όπως και στα αντιστατικά.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Τα δάπεδα από P.V.C. μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε κάθε είδους δάπεδο φτάνει να είναι στεγνό, γερό, λείο, επίπεδο και να μην έχει γράσο, μπογιές, σκόνη και υγρασία. Είναι υποχρέωση του τεχνίτη να ελέγξει το δάπεδο για ελαττώματα που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην εμφάνιση και τις επιδόσεις του δαπέδου από P.V.C. Ο πελάτης πρέπει να μάθει για αυτά τα ελαττώματα και την δουλειά που πρέπει να γίνει.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΛΩΝ

Τα κομμάτια θα πρέπει να τοποθετηθούν, όπου είναι δυνατόν, κάθετα στην πηγή του εξωτερικού φωτός και στους διαδρόμους και στα σημεία όπου υπάρχει διέλευση πεζών, προς την κύρια κατεύθυνση των πεζών. Η τοποθέτηση θα πρέπει να γίνεται με κόλλα μονής επάλειψης και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Όλοι οι αρμοί πρέπει να θερμοκολλούνται.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Χρησιμοποιήστε κόλλα μονής επάλειψης σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Πλακάκια με μέγεθος από 50X50 εκ και πάνω θα πρέπει να θερμοκολλούνται σε όλους τους αρμούς.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Τοποθέτηση δαπέδων σε κρίσιμούς χώρους (χειρουργεία, computer room)

Τοποθέτηση δαπέδων σε κρίσιμούς χώρους (χειρουργεία, computer room)

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο δικό της συνεργείο για την σωστή τοποθέτηση δαπέδων αντιστατικών ή αγώγιμών σε κρίσιμούς χώρους(χειρουργεία, μονάδες εντατικής θεραπείας,computer room).
Σε όλες μας τις τοποθετήσεις έχει μετρηθεί και πιστοποιηθεί η αγωγιμότητα του δαπέδου από το πολυτεχνείο Αθηνών με 100% επιτυχία.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 
  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ

 ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ  

Γράψτε μια κριτική

Διαθέσιμα αξεσουάρ