Αστάρι δαπέδου Keragrip Eco Kerakoll

Β338

New

Υδατοδιαλυτό ενισχυτικό πρόσφυσης, για απορροφητικά συμπυκνωμένα και μη απορροφητικά υποστρώματα, ιδανικό για το Green Building. Ενός συστατικού, χωρίς διαλύτες και με χαμηλότητατες εκλύσεις πτητικών οργανικών ενώσεων.
Παρέχει μεγάλους χρόνους για την επάλληλη εφαρμογή, εγγυώντας την εύκολη και ασφαλή εφαρμογή ορυκτών υλικών εξομάλυνσης και αυτοεπιπεδούμενων υλικών και την υψηλή πρόσφυση

More details

29,00€ χωρίς ΦΠΑ

Ιδιότητες προϊόντος

Βάρος Συσκευασία των 5 κιλών
Σύνθεση ρητίνη ενός συστατικού υδατοδιάλυτη
Χαρακτηριστικά Προσδίδει πρόσφυση σε γυαλιστερές επιφάνειες για αυτοεπιπεδούμενα και στόκους
Ιδιότητες Η αναγραφόμενη τιμή είναι για το κόστος της συσκευασίας των 5 κιλών χωρίς την αξία του φπα.

Πληροφορίες προϊόντος

KERAGRIP Eco - Κατηγορία: Υγρό Βιολογικά Προϊόντα - Κατηγορία: Υγρό Βιολογικό Προϊόντων Παρασκευή - Αξιολόγηση: Eco 5

Με βάση το νερό, περιορίζει τον κίνδυνο των φορτίων που θα μπορούσε να βλάψει και επικίνδυνα για το περιβάλλον κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και μεταφορά - Βελτιωμένη επί τόπου εγγυημένης ασφάλειας  TE.

Πλεονεκτήματα Προϊόντος
• Για εσωτερική χρήση
• Έτοιμο προς χρήση
• Εύκολο στη προσδιορίσει κόκκινο υγρό
• Κατάλληλο ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες
• Εύκολο στη χρήση για γρήγορη, ασφαλή, εφαρμογές ακόμη και με έναν κύλινδρο
• Ιδανική για εργασίες ανακαίνισης
• Κατάλληλο για υποστρώματα που έλαβαν θεραπεία με ρητίνες

 Προετοιμασία των υποστρωμάτων:Σε γενικές γραμμές , τα υποστρώματα πρέπει να είναι καθαρά από σκόνη , λάδια και λίπη, χωρίς ανιούσα υγρασία , χωρίς σαθρά ή όχι καλά αγκυρωμένα τμήματα όπως υπολείμματα τσιμέντου, ασβέστη, βερνικιών και συγκολλητικών υλών οι οποίες πρέπει να απομακρυνθούν πλήρως.

 Ειδικότερα , επιφανειακές επεξεργασίες ορισμένων τύπων υλικού, όπως κεριά για ελαστικά υλικά , μαρμάρινα πλακάκια δαπέδου , ξύλινα πατώματα , συγκεκριμένες ενώσεις χωρίστρα και λαμαρίνα έλαια πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς .
Βερνίκια , χρώματα και κόλλες πρέπει να απομακρύνονται με μηχανικά μέσα σε αυτές τις περιπτώσεις όπου μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα , αφήνοντας μόνο τα τμήματα που είναι καλά στερεωμένο στο υπόστρωμα.
Το υπόστρωμα πρέπει να είναι σταθερό , μη παραμορφώσιμο, χωρίς ρωγμές και να έχει ήδη ολοκληρώσει την περίοδο ωρίμανσης των υγρομετρική συρρίκνωση .
Απορροφητικά υποστρώματα πρέπει να είναι συμπαγής και ομαλή να επιτρέψει KERAGRIP Eco για να σχηματίσουν ένα λεπτό φιλμ κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
Το υπόστρωμα πρέπει να είναι εντελώς στεγνά , μετά την κατάλληλη φάση σκλήρυνσης , αλλά επίσης και απαλλαγμένο από ίχνη υγρασίας που μπορεί να είναι παρόντες λόγω τυχαίας μετέπειτα ύγρανση . σε περίπτωση αμφιβολία , μετρηθεί ο βαθμός της υπολειμματικής υγρασίας με υγρόμετρο καρβιδίου του ασβεστίου.

 προετοιμασία Μη απορροφητικά υποστρώματα :Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση , προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή ιξώδες κατά τη διάρκεια της εφαρμογής . KERAGRIP Eco είναι έτοιμο για άμεση χρήση. Απορροφητικά , συμπαγή υποστρώματα : καλό είναι να αραιώνεται KERAGRIP Eco με καθαρό νερό , σε αναλογία μεταξύ 1:0,5 και 1:1 , ανάλογα με η απορροφητικότητα του υποστρώματος . Προετοιμασία σε ανοικτό δοχείο την ποσότητα του νερού που απαιτείται για την αραίωση, στη συνέχεια, προσθέστε KERAGRIP Eco σύμφωνα με την ενδεικνυόμενη αναλογία . Αναμίξτε εν συντομία πριν από τη χρήση .

 εφαρμογή Μη απορροφητικά υποστρώματα :Ρίξτε KERAGRIP Eco απευθείας από το δοχείο επάνω στο υπόστρωμα που πρέπει να καλυφθούν . Απλώστε ένα λεπτό και ομοιόμορφο φιλμ , κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο κατασκευασμένο από λεπτό / σφουγγάρι μεσαίου κόκκους ή μικρή, συνθετικών ινών και να εξαπλωθεί πάντα το προϊόν προς την ίδια κατεύθυνση.

Στη συνέχεια , η εργασία επαναλαμβάνεται στην ίδια επιφάνεια , με ένα πέρασμα κάθετο προς το πρώτο . Συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο έως ότου το υπόστρωμα έχει καλυφθεί πλήρως . Η ξεχωριστή χρωματισμό του KERAGRIP Eco επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει αν η αίτηση είναι πλήρης και ομοιόμορφη .

 Απορροφητικά , συμπαγή υποστρώματα :Μία φορά αραιωμένο σε ένα ανοικτό δοχείο , KERAGRIP Eco μπορεί να εφαρμοστεί με εμβάπτιση ένα ρολό ή πινέλο απευθείας σε το δοχείο . Αυτή η μέθοδος θα αποφευχθεί το πρόβλημα της μερικής απορρόφησης που προκαλείται από έχοντας χύνεται KERAGRIP Eco απευθείας επάνω σε ένα απορροφητικό επιφάνεια πριν από την έναρξη για να διαδώσει το προϊόν . Εφαρμόστε το προϊόν όπως στην περίπτωση των μη - απορροφητικά υποστρώματα . Πριν από υπέρθεση , περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα ( στους 23 ° C , 50 % RH ) και βεβαιωθείτε ότι η ταινία του KERAGRIP Eco έχει σκληρύνει και « αφή » , παρουσιάζοντας ένα μικρό μόνο βαθμό κολλώδους στην αφή . καθάρισμα Τα υπολείμματα του KERAGRIP Eco μπορεί να αφαιρεθεί από τα εργαλεία με νερό πριν από τη σκλήρυνση του προϊόντος

Διαθέσιμα αρχεία

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Αστάρι δαπέδου Keragrip Eco Kerakoll

Αστάρι δαπέδου Keragrip Eco Kerakoll

Υδατοδιαλυτό ενισχυτικό πρόσφυσης, για απορροφητικά συμπυκνωμένα και μη απορροφητικά υποστρώματα, ιδανικό για το Green Building. Ενός συστατικού, χωρίς διαλύτες και με χαμηλότητατες εκλύσεις πτητικών οργανικών ενώσεων.
Παρέχει μεγάλους χρόνους για την επάλληλη εφαρμογή, εγγυώντας την εύκολη και ασφαλή εφαρμογή ορυκτών υλικών εξομάλυνσης και αυτοεπιπεδούμενων υλικών και την υψηλή πρόσφυση

Γράψτε μια κριτική

Διαθέσιμα αξεσουάρ